Sidhuvudbild

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sara Pilgrim.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. Innan eller efter du rider kan du umgås med andra likasinnade i vårt trevliga fikarum. Genom de stora fönstren in mot ridhuset kan du samtidigt följa pågående lektion. Det är trevligt inte bara för våra ridande elever, utan också för frusna föräldrar och medföljande vänner.

Varmt välkommen!

15-års jubileum!

Lördagen den 11 augusti firar Högvreten 15 år, det vill vi fira. Läs mer här och anmäl dig snarast, dock senast 15 juli!

Välkomna åter måndag 6/8!

Nu är det sommarlov, vi välkomnar alla tillbaka igen måndagen den 6 augusti. Vi har några lediga platser att erbjuda - kontakta Kjelle 070-608 16 96 om du är intresserad. Tider och priser HT2018

Friskvårdsbidrag!

Du har väl inte missat att du från och med i år kan få friskvårdsbidrag för ridlektioner? Skicka ett mail till hogvretensridcenter@hotmail.com i god tid för att få ditt kvitto för terminsavgiften.

Högvreten tävlar!

Tävlingsåret 2017 var otroligt framgångsrikt, vi fick ihop hela 60 rosetter. Årets mest framgångsrika ryttare var Elisabeth Andersson och Maria Grillhammar Wäppling! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar och tröjor allt med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Ring 070-6081696 och prata med Kjell Forsberg om du är intresserad av att rida hos oss eller om du har frågor om Högvretens Ridcenter!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in