Högvretens Ridcenter AB

Föreningens aktiviteter

Planerade aktiviteter 2018

För 2018 har klubben hittills planerat följande verksamhet:

10 februari En heldag med Högvretens Ryttare. Vi startar med årsmöte 15.00. Därefter tittar vi på filmen Mental Kontroll och tillsammans med en av våra ridinstruktörer, Sara Pilgrim, pratar vi gemensamt om filmen. För den som vill avslutar vi med libanesisk buffé kl 18.00. Kostnad 160 kr för maten. Dryck (vin, öl och alkoholfritt) till självkostnad. Betalning sker på plats via swish.

Anmälan sker på anslagstavlan i stallet. Sista dag för anmälan är måndagen den 5 februari. Självklart ska du vara medlem för att delta. Den 10 februari är vi i en kvartetslokal på Skogstorpsvägen 356 i Tegelhagen/Silverdal.

Februari/Mars: Vi planerar för programridning i dressyr i första hand för ryttare som inte
tävlar för klubben. Datum är inte fastslaget än men håll utkik i stallet när det annonseras.

3 juni Inbjudningstävling i dressyr LB 2 och LB 3

10 juni Inbjudningstävling i dressyr LB 3, LA 3 och Medelsvår C

9 september Inbjudningstävling i dressyr LB 2 och LB 3

November/December Klubbmästerskap i dressyr.

För alla aktiviteter kommer du att hitta mer information på anslagstavlan i stallet lite närmare respektive aktivitet.

Inbjudningstävlingar

När det gäller årets inbjudningstävlingar i dressyr är alla hjärtligt välkomna som publik. Dessutom är klubben i behov av frivilliga som vill hjälpa till att arbeta på dessa tävlingar. Vi behöver bland annat hjälp med att vara parkeringsvakter, in- och utsläppare på ridbanan, domarsekreterare, räknare och sekretariatspersonal. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som tävlingsfunktionär – alla är hjärtligt välkomna. Är du intresserad – tveka inte att höra av dig till någon av oss i styrelsen. Eller anmäl dig till kursen i mars!

Till dessa tävlingar behöver vi även sponsorpriser – vill och kan du eller ditt företag skänka något är du hjärtligt välkommen att kontakta antingen någon i styrelsen eller din instruktör. Allt mottages tacksamt!