Högvretens Ridcenter AB

Till minne av K2

Nu har vi tagit beslutet att det är dags för K2 att avsluta sin karriär som ridskolehäst, då åldern har tagit ut sin rätt. Jättesorgligt men ändå så rätt att ta det beslutet nu när hon blivit hela 23 år, hon kommer imorgon lämna oss och ansluta till de andra på de evigt gröna ängarna.

Vi kan verkligen minnas K2 med varmt hjärta. Hon har varit en otrolig trotjänare och är den sista av våra hästar som varit med oss ända sedan Högvretens Ridcenter startades 2003. Hon köptes ihop med flera andra av våra tidigare stjärnor från en hästhandlare i Danmark, dit Kjelle, Mirre och Ulrika åkte för att köpa våra första hästar när verksamheten skulle startas upp.

I yngre dagar var K2 en klippa inom såväl hopp- som dressyrtävlingar med flera olika ryttare, på senare år har hon varit en riktig klippa för våra äldre och mindre erfarna ryttare.

Som den populära häst hon varit och eftersom hon varit med oss ända sedan starten, är det mängder av er som läser detta, som precis som vi verkligen älskade K2 för allt det hon bidragit med till oss. Vi vet därför att det nu är många med oss som minns denna fina häst med glädje.

K2, vi hoppas att du får vila i frid och ha det bra dit du kommer och vi vill med dessa ord bara säga TACK, tack för att vi fick ha dig här hos oss i alla dessa år och att du givit oss så mycket glädje!!

k2-dressyr.jpg

k2-2013.jpg