Högvretens Ridcenter AB

Till minne av Njord

Njordvinterbild.jpg Tyvärr måste vi meddela att vår fantastiska Njord inte längre finns hos oss.

Alltid lika glada, pigga, fina Njord visade tydligt igår att han fått ont magen. Vi kallade in veterinär som gav smärtstillande och behandlade så mycket som hon kunde, men rekommenderade oss att åka till klinik. Efter undersökningar kunde de konstatera att Njord fått tarmvred och det fanns tyvärr inget annat att göra än att låta honom somna in.

Njord kom till Högvreten från en av våra vänner för 7 år sedan, han var då närmare 18 år och hade varit tävlingshäst. Hos oss charmade han alla både som individ och ridhäst. De senaste åren har Njord varit en av våra stora vardagshjältar, en väldigt fin individ som kunde stå och gosa i boxen i timtal och bjöd på trygga, trevliga ridpass. Med spetsade öron fångade han in alla som gick förbi hans box med sin härliga mule. Det var som att han sa; här finns jag, ge mig kärlek så ger jag dig 1000-falt tillbaka.

Vi kommer att sakna dig otroligt mycket, men gläds åt att du inte behövde lida alltför mycket innan du somnade in och att du nu är återförenad med Mikaela.