Högvretens Ridcenter AB

Högvretens Ryttare

Föreningen Högvretens ryttare är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och därmed också Riksidrottsförbundet. Det innebär att vi i klubbens regi har möjlighet att anordna teorikurser samt träningar för både interna och externa tränare, arrangera tävlingar både internt och externt, delta i utbildningar och mycket, mycket mer. Allt i syfte att skapa gemenskap, trivsel och utveckling på alla områden och för alla åldersgrupper.

Styrelsen:
Kerstin Solbu, ordförande, tel 070-7645761
Mia Bigelius, kassör, 070-54188381
Elisabeth Andersson, 070-6722638
Carina Nordqvist, 070-7961228
Evis Ericsson, 073-0211129

Suppleant
Cecilia Meldahl

Medlemsbrev 2021

Här hittar du Medlemsbrev 2021 med information om medlemsavgift, aktiviteter, olycksfallsförsäkring, licensbidrag, osv.

Har du frågor vänd dig gärna till någon av oss i styrelsen!

hogvreten-ryttare-plakett.JPG

Medlemsavgift 2021

Medlemsavgiften är 320 kronor för juniorer (upp till 18 år) och 370 kronor för seniorer. Du betalar din medlemsavgift till plusgiro 18 55 69-1. Ange namn, adress och fullständigt personnr (inkl fyra sista siffrorna) på inbetalningen. Om du inte uppger personnr kommer du inte att få tidningen Häst&Ryttare.

Alla medlemmar i föreningar är anslutna till Svenska Ridsportförbundet vilket innebär att vi omfattas av en särskild olycksfallsförsäkring via medlemskapet.

Betala gärna så snart som möjligt, dock senast den sista februari 2021.

Tidningen Häst & Ryttare
Som medlem i Högvretens Ryttare får Du medlemstidningen Häst & Ryttare, utgiven av Svenska Ridsportförbundet. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade.

Till er som tävlar för Högvretens Ryttare!

Licensbidrag till tävlingsryttarna
Även i år kommer de tävlingsryttare som tävlar för Högvretens Ryttare att erhålla ett licensbidrag på 200 kronor. Du som är tävlingsryttare löser och betalar själv din licens. För medlemmar upp till 18 år ska därefter 120 kronor betalas in till klubben och för medlemmar över 18 år ska 170 kronor betalas in till klubben (vilket är mellanskillnaden mellan medlemsavgiften och licensbidraget).

Du kan köpa klubbkläder och även schabrak och täcken med klubbens märke. Klubbshopen finns hos Prima4you länk till mer information.