Högvretens Ridcenter AB

Föreningen

Högvretens Ryttare

Föreningen Högvretens ryttare är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och därmed också Riksidrottsförbundet. Det innebär att vi i klubbens regi har möjlighet att anordna teorikurser samt träningar för både interna och externa tränare, arrangera tävlingar både internt och externt, delta i utbildningar och mycket, mycket mer. Allt i syfte att skapa gemenskap, trivsel och utveckling på alla områden och för alla åldersgrupper.

Medlemsbrev 2023

Här hittar du Medlemsbrev 2023 med information om medlemsavgift, aktiviteter, olycksfallsförsäkring, planerade aktiviteter, osv.

Har du frågor vänd dig gärna till någon av oss i styrelsen!

hogvreten-ryttare-plakett.JPG

Medlemsavgift 2023

Medlemsavgiften för 2023 är 320 kronor för juniorer (upp till 18 år) och 400 kronor för seniorer. Du betalar din medlemsavgift till plusgiro 18 55 69-1. Ange namn, adress och fullständigt personnr (inkl. fyra sista siffrorna) på inbetalningen. Om du inte uppger personnr kommer du inte att få tidningen Häst&Ryttare.

Betala gärna så snart som möjligt men senast den sista februari 2023

Olycksfallsförsäkring för medlemmar
Alla medlemmar i föreningar är anslutna till Svenska Ridsportförbundet vilket gör att vi omfattas av en olycksfallsförsäkring via medlemskapet. Det innebär att du som medlem omfattas av en särskild olycksfallsförsäkring.

Medlemstidningen Häst&Ryttare
Som medlem i Högvretens Ryttare får Du medlemstidningen Häst & Ryttare, utgiven av Svenska Ridsportförbundet. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade.

Klubbkläder
Du kan köpa klubbkläder och även schabrak och täcken med klubbens märke. Klubbshopen finns hos Prima4you länk till mer information.