Högvretens Ridcenter AB

Högvretens Ryttare

Föreningen Högvretens ryttare är ansluten till Svenska Ridsportförbundet och därmed också Riksidrottsförbundet. Det innebär att vi i klubbens regi har möjlighet att anordna teorikurser samt träningar för både interna och externa tränare, arrangera tävlingar både internt och externt, delta i utbildningar och mycket, mycket mer. Allt i syfte att skapa gemenskap, trivsel och utveckling på alla områden och för alla åldersgrupper.

Styrelsen:
Evis Ericson, ordförande (073-021 11 29)
Maria Wäppling, vice ordförande (rider ons 20.30 och lör 11.00)
Mia Bigelius, kassör (rider tis och ons 20.30 samt lör kl 11.00)
Elisabeth Andersson, sekreterare (rider tis och ons 20.30)
Carina Nordqvist (rider mån 18.30 och ons 20.30)
Fredrika Bergström Åsbrink (mammaledig från ridningen)

Suppleanter
Kerstin Solbu (rider lör 9.00)
Anette Westerberg (rider mån, tis och ons 20.30)
Cecilia Meldahl (rider mån 18.30 och tors 19.30)

Medlemsbrev 2019

Här hittar du Medlemsbrev 2019

Har du frågor vänd dig gärna till någon av oss i styrelsen!

hogvreten-ryttare-plakett.JPG

Medlemsavgift 2019

Medlemsavgiften är 300 kronor för juniorer (upp till 18 år) och 350 kronor för seniorer. Du betalar din medlemsavgift till plusgiro 18 55 69-1. Ange namn, adress och fullständigt personnr (inkl fyra sista siffrorna) på inbetalningen. Om du inte uppger personnr kommer du inte att få tidningen Häst&Ryttare.

Alla medlemmar i föreningar är anslutna till Svenska Ridsportförbundet vilket innebär att vi omfattas av en särskild olycksfallsförsäkring via medlemskapet.

Betala gärna så snart som möjligt, dock senast den sista februari 2019.

Tidningen Häst & Ryttare
Som medlem i Högvretens Ryttare får Du medlemstidningen Häst & Ryttare, utgiven av Svenska Ridsportförbundet. Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan.

Förutom aktuell information från förbundet kan du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

OBS att du behöver ange komplett personnr för att erhålla tidningen, se ”medlemsavgift 2019” ovan. Om du inte har gjort det går det bra att maila ditt personnr till mia@bigelius.se

Till er som tävlar för Högvretens Ryttare!

Licensbidrag till tävlingsryttarna
Även i år kommer de tävlingsryttare som tävlar för Högvretens Ryttare att erhålla ett licensbidrag på 200 kronor. Du som är tävlingsryttare löser och betalar själv din licens. För medlemmar upp till 18 år ska därefter 100 kronor betalas in till klubben och för medlemmar över 18 år ska 150 kronor betalas in
till klubben (vilket är mellanskillnaden mellan medlemsavgiften och licensbidraget).

Anmälningsavgift till allsvenskan
Klubben kommer även i år att betala anmälningsavgift till förbundet och till arrangerande klubb avseende de olika allsvenskornas lagavgifter. Den individuella startavgiften skall dock alltid betalas av respektive ryttare.

hogvreten-jackorna.JPG

Hästsaker med Högvreten emblem

Du kan köpa klubbkläder och även schabrak och täcken med klubbens märke. Klubbshopen finns hos Prima4you länk till mer information

Vill du köpa en klubbkeps?
Om du vill köpa en klubbkeps är det bara att tala med någon i styrelsen eller någon av instruktörerna. Det går även bra att maila till mia@bigelius.se. Kostnad 100 kr som sätts in på klubbens plusgiro 18 55 69-1.