Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sara Pilgrim.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården finns även en parallell verksamhet i form av hobbyuppfödning, det första fölet Högvretens Bon Amour föddes sommaren 2020.

Varmt välkommen!

29 rosetter till Högvreten 2020

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 29 vinster och placeringar 2020 av 16 olika lektionsryttare, trots betydligt färre tävlingar pga Covid-19. Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Ridgrupper och priser VT2021

Här hittar du ridgrupperna och priserna för VT2021. Andra delen ska vara inbetald senast den sista mars.

Vi har några lediga platser, ring Kjelle 070-6081696 om du vill rida fler dagar i veckan eller börja hos oss!

Angående Covid-19

Vi håller verksamheten igång som vanligt med vissa restriktioner, tänk på att hålla en hästlängds avstånd. Självklart är det viktigt att du bara kommer och rider om du känner dig fullt frisk. Välkommen (så länge du är frisk)!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa och täcke med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in