Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sofhie Hagen.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också en liten hobbyuppfödning med ett par unghästar.

Varmt välkommen!

Vårterminen 2022

Välkomna tillbaka till lektionsridningen som startar måndagen den 3 januari
Här hittar du tider och priser, första hälften av beloppet ska vara oss tillhanda den 31 januari, den andra delen senast den 31 mars 2022.

Resultat KM2021!

Grattis till Sofie af Ugglas som vann Klubbmästerskapet i dressyr för lektionsryttare 2021. Här hittar du hela resultatlistan!

24 rosetter till Högvreten 2021!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 24 vinster och placeringar 2021 av 14 olika lektionsryttare, trots betydligt färre tävlingar pga Covid-19. Vår mest framgångsrika ryttare blev Mia Bigelius som tillsammans med Carat fick 4 placeringar alla i Lätt A! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Angående Covid-19

Vi håller verksamheten igång som vanligt med vissa restriktioner, tänk på att hålla en hästlängds avstånd. Självklart är det viktigt att du bara kommer och rider om du känner dig fullt frisk. Välkommen (så länge du är frisk)!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa och täcke med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in