Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Viveka "Bia" Pellissier.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också uppfödning i liten skala med några unghästar.

Varmt välkommen!

Vi välkomnar Sandra!

Till höstterminen välkomnar vi Sandra Backström som är vår nya instruktör och stallchef. Läs mer om Sandra här

Missa inte firandet!

19 augusti - Högvreten firar 20 år!!

Det ska vi såklart fira tillsammans med ett rejält kalas. Anmäl dig i FB-gruppen Föreningen Högvretens Ryttare eller på anslag i stallet som kommer upp inom kort!

Tider och priser

Vi har just nu några lediga platser! Här hittar du tider/priser.

Framgångsrika lektionsekipage!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 55 rosetter fördelat på 15 olika ryttare under 2022. Thilda Jelldahl som tävlade Horus i dressyr och Roy i hoppning var vår mest framgångsrika ryttare med 12 rosetter, varav hela 5 vinster. Mycket bra jobbat!! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Hör av dig till Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com om du är intresserad av en plats på vår trevliga ridskola för ridvana elever!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in