Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sara Pilgrim.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också en liten hobbyuppfödning med ett par unghästar.

Varmt välkommen!

Vi söker ny ridinstruktör!

Vår nuvarande ridinstruktör/stallchef har efter fyra år tyvärr bestämt sig för att ta sig an nya utmaningar. Därför söker vi nu en efterträdare, vi vill gärna att du som söker är en erfaren ridinstruktör och/eller tränare, duktig ryttare som älskar hästar och att hålla lektioner. Du kanske vill flytta till en hästgård nära Stockholm med familj och häst, läs mer här

Ridgrupper och priser HT2021

Hästarna är på sommarbete, höstterminen startar torsdagen den 5 augusti, välkomna tillbaka!

Här hittar du ridgrupperna och priserna för HT2021. Vi har några lediga platser, ring Kjelle 070-6081696 om du vill rida fler dagar i veckan eller börja hos oss!

29 rosetter till Högvreten 2020

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 29 vinster och placeringar 2020 av 16 olika lektionsryttare, trots betydligt färre tävlingar pga Covid-19. Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Angående Covid-19

Vi håller verksamheten igång som vanligt med vissa restriktioner, tänk på att hålla en hästlängds avstånd. Självklart är det viktigt att du bara kommer och rider om du känner dig fullt frisk. Välkommen (så länge du är frisk)!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa och täcke med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in