Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna och engagerade ridinstruktörerna Kjell Forsberg, Sandra Backström och Monica Forsberg.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också uppfödning i liten skala med några unghästar.

Varmt välkommen!

Klubbmästerskap

Stort grattis till Thilda Jelldahl Klubbmästare 2023!! Efter två stabila ritter på Horus/Chilli Vipp stod det klart att det blev duktiga Thilda som vann. Här hittar du hela resultatet!

Ridgrupper och priser

Vårterminen startade tisdagen den 2 januari och fortsätter fram till torsdagen den 27 juni!

Här hittar du ridgrupper och priser. Vi har några lediga platser, på olika dagar/tider. Hör av dig till hogvretensridcenter@hotmail.com eller ring Kjelle 070-6081696 om du vill rida fler dagar i veckan eller börja här hos oss!

Framgångsrika lektionsekipage!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 39 rosetter fördelat på 12 olika ryttare under 2023. Thilda Jelldahl som tävlade Horus i dressyr och Roy i hoppning var vår mest framgångsrika ryttare med 9 rosetter, Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Följ oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Hör av dig till Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com om du är intresserad av en plats på vår trevliga ridskola för ridvana elever!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in