Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Viveka "Bia" Pellissier.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också en liten hobbyuppfödning med några unghästar.

Varmt välkommen!

Save the date!

19 augusti - Högvreten firar 20 år!!

Det ska vi såklart fira tillsammans med ett rejält kalas. Mer info om tid etc kommer närmare, men se till att boka in den 19 augusti redan nu!

Vårterminen 2023

Varmt välkomna tillbaka till vårterminen 2023 som startar måndagen den 2 januari. Här hittar du tider/priser. Lektionerna har prishöjts ca 35 kr/lektion då vi senaste året fått kraftigt ökade kostnader framförallt avseende foder och strö.

Klubbmästare 2022!

Katarina Stille kan titulera sig klubbmästare 2022 efter två stabila LA:1 ritter på Roy och Horus. Här hittar du hela resultatlistan

55 rosetter till Högvreten 2022!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 55 rosetter fördelat på 15 olika ryttare. Thilda Jelldahl som tävlade Horus i dressyr och Roy i hoppning var vår mest framgångsrika ryttare med 12 rosetter, varav hela 5 vinster. Mycket bra jobbat!! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Det finns några lediga platser inför VT2023 på torsdagar, fredagar och lördagar. Hör av dig till Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in