Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för erfarna och engagerade ridinstruktörer!

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. Vi har även en markarbetsgrupp på fredagar. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner och därmed kunna bli bättre som ryttare.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också uppfödning i liten skala med några unghästar.

Varmt välkommen!

Välkomna åter i augusti!

Höstterminen startar upp den 12 augusti, varmt välkomna! Hör gärna av dig om du vill vara med och sätta igång hästarna 8-11 augusti.

Ridgrupper och priser

Här hittar du ridgrupper och priser. Vi har endast några enstaka lediga platser, hör av dig till hogvretensridcenter@hotmail.com eller ring Kjelle 070-6081696 om du vill börja här hos oss eller ställa dig i kö för en plats någon specifik dag/tid. I gruppen på fredagar kl 18-19 finns det möjlighet till ”ströplats-ridning”, även för dig som inte rider här vanligtvis, men endast i mån av plats.

Fredagsspecial

På fredagar kl 17-18 kommer vi HT2024 erbjuda möjlighet att rida för dressyrdomare Monica Forsberg i mindre grupp (min 2, max 4 elever) för att träna på lösgjordhet och samspel mellan häst och ryttare. Läs mer här

Framgångsrika lektionsekipage!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 39 rosetter fördelat på 12 olika ryttare under 2023. Thilda Jelldahl som tävlade Horus i dressyr och Roy i hoppning var vår mest framgångsrika ryttare med 9 rosetter, Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Följ oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Hör av dig till Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in