Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sofhie Hagen.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också en liten hobbyuppfödning med ett par unghästar.

Varmt välkommen!

Vi söker ny ridinstruktör/stallchef!

Tyvärr måste vi berätta att Sofhie har blivit erbjuden ett chefsjobb hos en av sina tidigare arbetsgivare där hon börjar efter sommaren. Vi tycker såklart detta är väldigt tråkigt och söker nu därför efter hennes efterträdare; en riktigt duktig ridinstruktör, duktig ryttare, 100% hästmänniska och social/positiv person som passar in hos oss. Känner du till någon som borde söka - tipsa gärna om denna tjänst!

24 rosetter till Högvreten 2021!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 24 vinster och placeringar 2021 av 14 olika lektionsryttare, trots betydligt färre tävlingar pga Covid-19. Vår mest framgångsrika ryttare blev Mia Bigelius som tillsammans med Carat fick 4 placeringar alla i Lätt A! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in