Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sara Pilgrim.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården finns även en parallell verksamhet i form av hobbyuppfödning, det första fölet Högvretens Bon Amour föddes sommaren 2020.

Varmt välkommen!

Ridgrupper och priser VT2021

Här hittar du ridgrupperna och priserna för VT2021. Första delen ska vara inbetald senast den sista januari.

Vi har några lediga platser, ring Kjelle 070-6081696 om du vill rida fler dagar i veckan eller börja hos oss!

Angående Covid-19

Vi håller verksamheten igång som vanligt. Bedömningen vi gjort är att då vi befinner oss i en utomhusmiljö med närmare kontakt till hästen än till andra människor är risken för spridning liten. Självklart är det viktigt att du bara kommer och rider om du känner dig fullt frisk. Vi behöver fortsätta ha något kul att göra i dessa tråkiga isoleringstider och då är ju ridning oslagbart. Välkommen (så länge du är frisk)!

50 rosetter till Högvreten 2019

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 50 vinster och placeringar 2019 av 18 olika lektionsryttare. Katarina Stille och Horus var de som fick flest placeringar, här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa och täcke med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in