Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Sara Pilgrim.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. Innan eller efter du rider kan du umgås med andra likasinnade i vårt trevliga fikarum. Genom de stora fönstren in mot ridhuset kan du samtidigt följa pågående lektion. Det är trevligt inte bara för våra ridande elever, utan också för frusna föräldrar och medföljande vänner.

Varmt välkommen!

Sommarkurs!

Anmäl ditt intresse för vår 4-dagars sommarkurs för Sara Pilgrim. Endast 10 platser! Max 5 elever per grupp. Läs mer här

Vårterminen 2019

VT2019 fortsätter fram till onsdagen den 19 juni. Här hittar du tider och priser.

Högvreten tävlar!

Tävlingsåret 2018 var otroligt framgångsrikt, vi fick ihop hela 66 rosetter varav 10 st var blå/gula! Årets mest framgångsrika ryttare var Katarina Stille som fick ihop hela 14 rosetter. Här hittar du rosettstatistiken genom åren.

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar och tröjor allt med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Vi har några få ströplatser att erbjuda, ring om du är intresserad 070-6081696 och prata med Kjell Forsberg!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in