Högvretens Ridcenter AB

Om Högvreten

Välkommen till Högvreten!

Högvretens Ridcenter startade i september 2003. Vår affärsidé är att bedriva en liten familjär ridskola med hög kvalitet på hästmaterialet och undervisningen med inriktning på ridvana elever. Vårt mål är att våra kunder skall utvecklas som ryttare och trivas i den goda gemenskapen.

Högvretens Gård skylt och hagar

Vi håller till på Högvretens Gård som ägs av familjerna Berg och Forsberg. Gården ligger idylliskt på en höjd, alldeles invid Vallentunavägen (268) i Upplands Väsby vilket gör att du enkelt och snabbt kan ta dig till oss både kommunalt och med bil. Med bil tar det inte mer än ca 20 minuter från centrala Stockholm.

Högvretens Gård stallet

På gården finns stora, fina rast- och beteshagar som hästarna är ute i flera timmar dagligen. Det finns både ridhus, ridbana samt mycket fina anlagda ridvägar.

Ridverksamheten för elever med ridvana består av både schemalagd lektionsridning, anslagna kurser samt möjlighet till träning och eventuell tävling.

Är du intresserad av att veta mer om Högvretens Ridcenter kan du gärna kontakta Kjell Forsberg på tel: 070-608 16 96 eller via hogvretensridcenter@hotmail.com

BergForsberg.jpg

Hans och Gunilla Berg samt Monica och Kjell Forsberg äger Högvretens Ridcenter tillsammans, här på bild från EM i Rotterdam 2019. Kjelle är VD och driver det dagliga arbetet.