Högvretens Ridcenter AB

Instruktörerna

Sandra Backström

SandraochCarlito.jpg Sandra Backström är instruktör och stallchef, vilket innebär att hon ansvarar för stallet och hästarnas välmående.

Hon har många års erfarenhet som instruktör och verksamhetschef. Sandra är allroundryttare och har tävlat i både dressyr (Msv A), hoppning (1.30) och fälttävlan, dessutom har hon flera års erfarenhet av unghästutbildning.

Kjell Forsberg

Kjell Forsberg VD för Högvretens Ridcenter "Kjelle" är aktiv instruktör hos oss, men också vår ridskolechef, delägare och VD för Högvretens Ridcenter AB. Kjelle är i första hand dressyrintresserad och är, förutom den mycket långa erfarenhet han har från Hufvudsta Ridskola och Högvretens Ridcenter, också auktoriserad C-tränare i dressyr. Han har även egen erfarenhet av utbildning och tävling upp till Svår B dressyr.

Monica Forsberg

MonicaochWolym.jpg Monica som är dressyrdomare och delägare av Högvretens Ridcenter AB har lång erfarenhet av utbildning och tävling i dressyr (Msv A) och har genom åren utbildat och tävlat såväl lektionshästar som privathästar. Monica kommer från höstterminen 2023 att hålla i lektionen på onsdagar kl 18.30 (6 elever).