Högvretens Ridcenter AB

Välkommen till Högvretens Ridcenter!

På Högvretens ridcenter kan vi erbjuda dig, som har tidigare ridvana, möjligheten att få rida på mycket fina hästar för de erfarna, engagerade och populära ridinstruktörerna Kjell Forsberg och Viveka "Bia" Pellissier.

Vår målsättning är att kunna erbjuda en ridutbildning som är både utvecklande och utmanande på hästar med god kvalitet. Det är också orsaken till att vi vill att du som ska börja rida hos oss har ganska mycket ridvana, på så vis kan vi bibehålla kvaliteten och en möjlighet till träning och tävling med goda resultat.

Alla våra lektioner har specialinriktning på dressyr eller hoppning, eftersom det är det som främst efterfrågas i vår kundkrets. I grupperna är man alltid endast 6 eller 8 ryttare, beroende på vilken grupp man tillhör, vilket ger större möjlighet till individuella instruktioner.

I den familjära och avspända omgivning som Högvretens Gård ger oss, kommer du snabbt att känna dig som en i gänget. På gården har vi också en liten hobbyuppfödning med några unghästar.

Varmt välkommen!

KM omg 1 avgjord!

Första omgången av klubbmästerskapet för lektionsryttare som rids i LA:1 är genomförd. Vann gjorde Thilda/Horus 66,57%, 2:a Katarina/Roy 64,12% och 3:a Cecilia/Dante 64,07%. KM avgörs söndagen den 4 december när andra omgången genomförs!

Tider & priser!

Höstterminen startade fredagen den 5 augusti och håller på fram till torsdagen den 22 december, här hittar du tider & priser.

24 rosetter till Högvreten 2021!

Högvretens duktiga lektionsryttare red ihop hela 24 vinster och placeringar 2021 av 14 olika lektionsryttare, trots betydligt färre tävlingar pga Covid-19. Vår mest framgångsrika ryttare blev Mia Bigelius som tillsammans med Carat fick 4 placeringar alla i Lätt A! Här hittar du rosettstatistiken genom åren!

Klubbkläder

Det finns supersnygga jackor, västar, tröjor, mössa osv med Högvretens Ryttares fina emblem. Du beställer i webbshopen

Nyheter löpande

Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du nyheter direkt i ditt nyhetsflöde, här hittar du också fler bilder genom åren på Högvreten!

facebook_like_button.jpg

Kontakt

Det finns några lediga platser inför HT2022, hör av dig till Kjell Forsberg 070-6081696 eller hogvretensridcenter@hotmail.com

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in